Υπέρηχος προσώπου

Η θεραπεία υπερήχου Med Visage βελτιώνει άμεσα την υφή, τον τόνο και την ελαστικότητα του δέρματος και έχει αποδειχθεί ότι διεγείρει τους κυτταρικούς μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι για την αποκατάσταση και την αναγέννηση των ιστών.

Υπέρηχος προσώπου

Title:

Description:

Υπέρηχος προσώπου

Εκτός από τα ορατά αποτελέσματα του lifting και της σύσφιξης, υπάρχει επίσης ένα αόρατο αποτέλεσμα: η δημιουργία νέου κολλαγόνου, το οποίο βοηθά το δέρμα να διατηρήσει μια νεανική όψη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Λόγω των εξαιρετικών αποτελεσμάτων του, οι θεραπείες με med Visage ονομάζονται επίσης - μη χειρουργική ανόρθωση προσώπου.

Η θεραπεία Med Visage συνδυάζει δύο συμπληρωματικές τεχνολογίες σε ένα εργαλείο: υπερήχους και ραδιοσυχνότητες.
Η θερμική επίδραση και των δύο τεχνολογιών επηρεάζει τον μηχανισμό για την κυτταρική ανανέωση που διεγείρει την ανάπτυξη του κολλαγόνου και της ελαστίνης, τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος, τον τόνο και τη φωτεινότητα του δέρματος.


Η αυξημένη θερμοκρασία διεγείρει επίσης τη ροή του αίματος στην περιοχή, η οποία φέρνει περισσότερο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στην ανάκτηση του δέρματος. Ένα άλλο όφελος της αυξημένης ροής του αίματος είναι η αυξημένη λεμφική ροή, η οποία βοηθά στην αποβολή των τοξινών και των επιβλαβών ουσιών.
Η θερμότητα που γίνεται αισθητή κατά τη διάρκεια της θεραπείας διεγείρει τη συστολή του δερματικού κολλαγόνου, το οποίο με τη σειρά του προκαλεί σύσφιξη του δέρματος.
Η θεραπεία είναι εντελώς μη επεμβατική και δίνει αρχικά αποτελέσματα αμέσως μετά την επέμβαση. Αλλά για το πλήρες αποτέλεσμα είναι απαραίτητο να περιμένετε 2 έως 3 μήνες έως ότου το φθαρμένο κολλαγόνο αντικατασταθεί από ένα νέο και πιο σφιχτό.


Category
Πρὀσωπο
Περίοδος ανάρρωσης
2-3 ημέρες
Συνιστώμενοι ασθενείς
25-85 χρονών

Copyright by Maria Kardasi 2022. All rights reserved.