Πλέγματα με Νήματα

Κάθε πρόσωπο, σε κάθε ηλικία έχει τη δική του αρμονία. Έχει κάτι να μας πει. Εξατομίκευση !!!! Δεν υπάρχουν «τάσεις» και «μόδες». Μόνο μία προσωπική, μοναδική εικόνα.

Πλέγματα με Νήματα

Title:

Description:

Πλέγματα με Νήματα

Κάθε πρόσωπο, σε κάθε ηλικία έχει τη δική του αρμονία. Έχει κάτι να μας πει. Εξατομίκευση !!!! Δεν υπάρχουν «τάσεις» και «μόδες». Μόνο μία προσωπική, μοναδική εικόνα.

Το συντομότερο lifting πριν τις Διακοπές. Ότι καλύτερο από πλευράς αποκατάστασης της υγείας του προσώπου και της ομορφιάς μας. Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό. Επαναλαμβάνεται άφοβα όποτε και όπως χρειαστεί. Τέλος στα διογκωμένα, παραμορφωμένα πρόσωπα. Η θεραπεία εξατομικεύεται πλήρως. Σύμφωνα με την εικόνα του ενδιαφερόμενου δημιουργούμε τα πλέγματα, που θα επαναφέρουν τους ιστούς του στη σωστή τους θέση, σε όσες συνεδρίες θελήσουμε. Σύμφωνα με τη δυνατότητα και τη διάθεση μας. Με μικρό ή μεγάλο αριθμό νημάτων. Η δράση τους αθροίζεται κι έτσι μπορούμε να υποκαταστήσουμε μία η δύο μεγάλες θεραπείες με πολλές μικρές, που είναι τραυματικές και οικονομικές. Αποτελούν την αποτελεσματικότερη μορφή ενεργοποίησης του ινοβλάστη, του κυττάρου μας που παράγει κολλαγόνο κι ελαστίνη.

Καθώς περνάει ο χρόνος και αφήνει τα σημάδια του επάνω μας, είναι σκόπιμο να υπάρχει η δυνατότητα μίας συνεχούς αποκατάστασης της φθοράς με εύκολο τρόπο. Ποτέ η χαλάρωση δεν είχε τόσο αποτελεσματικά καταπολεμηθεί. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα με δύο λόγια να εξηγήσω τι ακριβώς είναι τα πλέγματα. Χρησιμοποιούμε βελόνες με περασμένο επάνω τους ένα χειρουργικό ράμμα, που κατασκευάστηκε με ειδικό τρόπο, ώστε μόλις καταλήξει στους ιστούς μας, να αγκιστρώνεται αυτόματα επάνω τους και να τους επανατοποθετεί εκεί που το χέρι του γιατρού – “γλύπτη ” επέλεξε. Οι ιστοί συμμορφώνονται και λόγω του τραυματισμού τους από τη βελόνα και της ύπαρξης της ουσίας του ράμματος αρχίζουν να παράγουν το δικό μας ιστό στην ίδια θέση. Αναγκάζονται να μην τεμπελιάζουν αλλά να λειτουργούν. Ενεργοποιείται ο δρόμος της αυτοεπιδιόρθωσης. Σε κάθε ηλικία, σε κάθε στιγμή.

Αν συνδυαστεί δε και με τη λήψη κάποιων συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά και με την τροποποίηση της διατροφής μας προς το υγιεινότερο, με αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης και μείωση κακών υδατανθράκων τύπου ζάχαρης και λευκών αλεύρων, τότε τα αποτελέσματα απογειώνονται. Οι ουσίες του ράμματος ποικίλουν, ανάλογα με το πρόβλημα: πολυδιοξανόνη, καπρολακτόνη, πολυγαλακτικό κλπ. Είναι όλες ασφαλείς και δοκιμασμένες στα χειρουργεία εδώ και χρόνια. Όλοι κάποτε κάναμε κάποιο εσωτερικό ράμμα. Μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις θεραπείες αποκατάστασης της επιδερμίδας, όπως και με τις θεραπείες περαιτέρω ενίσχυσης του χορίου: Μεσοθεραπεία , PRP, FRAXIONAL, Υπερήχους, Ραδιοσυχνότητες, LED κλπ, τόσο στην ίδια συνέδρια, όσο και σε διαφορετικές.

Προσοχή. Δεν υποκαθιστούν το Υαλουρονικό ή το Botox. Τα συμπληρώνουν θεραπεύοντας τη χαλάρωση. Είναι το βήμα που μας έλειπε για την τελειοποίηση του “ενέσιμου Lifting”. Ζούμε σε μια εποχή επιστημονικής επανάστασης. Δεν υπάρχει πια “ηλικία” υπάρχει μόνο η δίκη μας θέληση κι απόφαση να παραμείνουμε για πάντα νέοι.

Category
ΠΡΟΣΩΠΟΕπικοινωνήστε μαζί μας για να κατανοήσουμε το πρόβλημα σας και να καταλήξουμε στην κατάλληλη θεραπεία.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό και κλείστε το επόμενο σας ραντεβού.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να κατανοήσουμε το πρόβλημα σας και να καταλήξουμε στην κατάλληλη θεραπεία.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Καλέστε μας στον παραπάνω αριθμό και κλείστε το επόμενο σας ραντεβού.


Copyright by BoldThemes 2018. All rights reserved.