Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η αναίμακτη βλεφαροπλαστική χρησιμοποιεί την τεχνολογία Plasma Light και αποτελεί μία επαναστατική και καινοτόμο μέθοδο στον κόσμο της αισθητικής δερματολογίας και της αναίμακτης χειρουργικής.

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Title:

Description:

Αναίμακτη βλεφαροπλαστική

Η συσκευή χρησιμοποιεί την τέταρτη κατάσταση της ύλης, το plasma. Είναι ασύρματη, εύχρηστη και υψηλής απόδοσης συσκευή, που δημιουργήθηκε από την ανάγκη να παρέμβει σε περιπτώσεις όπου η χρήση των λέιζερ ή των ραδιοσυχνοτήτων ήταν δύσκολη.

Η συσκευή χρησιμοποιεί την τέταρτη κατάσταση της ύλης, το plasma. Δημιουργεί ένα μικρό ηλεκτρικό τόξο που μοιάζει με μικρό κεραυνό, επιτυγχάνοντας έτσι την εξάχνωση των δερματικών ιστών όπου χρειάζεται, δίχως να επηρεάζονται οι βαθύτερες δερματικές στοιβάδες.  • Που εφαρμόζεται η τεχνολογία Plasma Light
  • Πως γίνεται η εφαρμογή της Plasma Light
  • Μετά την εφαρμογή
Που εφαρμόζεται η τεχνολογία Plasma Light

Ξανθελάσματα.

Ουλές ακμής, υπερτροφικές ουλές, τραυματικές ουλές.

Αφαίρεση κονδυλωμάτων, θηλωμάτων, μυρμηγκιών.

Αντιμετώπιση λεπτών ρυτίδων (πχ. ρυτίδες καπνιστού και περιοφθαλμικές ρυτίδες).

Αφαίρεση χρωστικής τατουάζ και μόνιμου μακιγιάζ.

Θεραπεία ενεργούς ακμής.

Ευρυαγείες προσώπου.

Κηλίδες, υπερχρώσεις.

Σύσφιξη δέρματος προσώπου, λαιμού, σώματος.

Ραγάδες

Αφαίρεση υπερκερατώσεων.

Αιμαγγειώματα.

Πως γίνεται η εφαρμογή της Plasma Light

Η θεραπεία γίνεται με τη χρήση αναισθητικής κρέμας για περίπου 20 λεπτά. Η μέθοδος είναι σύντομη (διαρκεί 10-30 λεπτά) και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά.
Απαιτούνται 1-3 συνεδρίες σε διάστημα μηνών ανάλογα με το πρόβλημα, τα αποτελέσματα είναι ανάλογα της χειρουργικής ή laser μεθόδου.

Μετά την εφαρμογή

Μετά την εφαρμογή της plasma light technology εμφανίζονται στο σημείο εφαρμογής κουκίδες μεγέθους κάτω από ένα χιλιοστό  καθώς και οίδημα που εξαφανίζονται σε 2-7 ημέρες. Επιτρέπεται η άμεση κάλυψη με make up και επιβάλλεται η χρήση αντηλιακής προστασίας. Επιτρέπεται η άμεση επιστροφή στην εργασία και τις καθημερινές δραστηριότητες.


Category
Πρὀσωπο
Περίοδος ανάρρωσης
2-7 ημέρες
Συνιστώμενοι ασθενείς
25-85 χρονών

Copyright by Maria Kardasi 2022. All rights reserved.