Πλέγματα νημάτων

Η δημιουργία πλεγμάτων με νήματα (PDO) ανορθώνει, συσφίγγει και επαναδομεί το οβάλ του προσώπου και την περιοχή του διπλοσάγονου. Ο συνδυασμός με το Botox Dysport αλλά και το υαλουρονικό είναι κλασική αντιβαρυτική προσέγγιση στις θεραπείες του οβάλ του προσώπου.

Πλέγματα νημάτων

Title:

Description:

Πλέγματα νημάτων
Τι ακριβώς είναι τα νήματα

Καθώς περνάει ο χρόνος και αφήνει τα σημάδια του επάνω μας, είναι σκόπιμο να υπάρχει η δυνατότητα μίας συνεχούς αποκατάστασης της φθοράς με εύκολο τρόπο. Ποτέ η χαλάρωση δεν είχε τόσο αποτελεσματικά καταπολεμηθεί. Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα με δύο λόγια να εξηγήσω τι ακριβώς είναι τα πλέγματα. Χρησιμοποιούμε βελόνες με περασμένο επάνω τους ένα χειρουργικό ράμμα, που κατασκευάστηκε με ειδικό τρόπο, ώστε μόλις καταλήξει στους ιστούς μας, να αγκιστρώνεται αυτόματα επάνω τους και να τους επανατοποθετεί εκεί που το χέρι του γιατρού – “γλύπτη” επέλεξε. Οι ιστοί συμμορφώνονται και λόγω του τραυματισμού τους από τη βελόνα και της ύπαρξης της ουσίας του ράμματος αρχίζουν να παράγουν το δικό μας ιστό στην ίδια θέση. Αναγκάζονται να μην τεμπελιάζουν αλλά να λειτουργούν. Ενεργοποιείται ο δρόμος της αυτοεπιδιόρθωσης. Σε κάθε ηλικία, σε κάθε στιγμή.
Αν συνδυαστεί δε και με τη λήψη κάποιων συμπληρωμάτων διατροφής, αλλά και με την τροποποίηση της διατροφής μας προς το υγιεινότερο, με αύξηση της πρόσληψης πρωτεΐνης και μείωση κακών υδατανθράκων τύπου ζάχαρης και λευκών αλεύρων, τότε τα αποτελέσματα απογειώνονται. Οι ουσίες του ράμματος ποικίλουν, ανάλογα με το πρόβλημα: πολυδιοξανόνη, καπρολακτόνη, πολυγαλακτικό κλπ. Είναι όλες ασφαλείς και δοκιμασμένες στα χειρουργεία εδώ και χρόνια. Όλοι κάποτε κάναμε κάποιο εσωτερικό ράμμα. Μπορούν να συνδυαστούν με όλες τις θεραπείες αποκατάστασης της επιδερμίδας, όπως και με τις θεραπείες περαιτέρω ενίσχυσης του χορίου: Μεσοθεραπεία , PRP, FRAXIONAL, Υπερήχους, Ραδιοσυχνότητες, LED κλπ, τόσο στην ίδια συνέδρια, όσο και σε διαφορετικές.
Προσοχή. Δεν υποκαθιστούν το Υαλουρονικό ή το Botox. Τα συμπληρώνουν θεραπεύοντας τη χαλάρωση. Είναι το βήμα που μας έλειπε για την τελειοποίηση του “ενέσιμου Lifting”. Ζούμε σε μια εποχή επιστημονικής επανάστασης. Δεν υπάρχει πια “ηλικία” υπάρχει μόνο η δίκη μας θέληση κι απόφαση να παραμείνουμε για πάντα νέοι.

Category
Πρὀσωπο
Περίοδος ανάρρωσης
5-6 ημέρες
Συνιστώμενοι ασθενείς
25-85 χρονών

Copyright by Maria Kardasi 2022. All rights reserved.