PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία

Κάθε πρόσωπο, σε κάθε ηλικία έχει τη δική του αρμονία. Έχει κάτι να μας πει. Εξατομίκευση!!!! Δεν υπάρχουν «τάσεις» και «μόδες». Μόνο μία προσωπική, μοναδική εικόνα.

PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία

Title:

Description:

PRP αυτόλογη μεσοθεραπεία

Η αντιγηραντική προσπάθεια μου όλα αυτά τα χρόνια άσκησης των ιατρικών μου καθηκόντων, είχε πάντα επικεντρωθεί στη διέγερση των αυτόλογων μηχανισμών αποκατάστασης του οργανισμού. Δηλαδή στην “αυτοίαση”.

Με το πέρασμα του χρόνου οι ιατρικές εξελίξεις μας έδωσαν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τις δικές μας δυνάμεις για τη νεαροποίηση των ιστών. Η κατά κυριολεξία αυτόλογη θεραπεία του PRP έδωσε σπουδαία αποτελέσματα στις δερματικές αποκαταστάσεις και όχι μόνο, διότι η χρήση των δικών μας αυξητικών παραγόντων, από το δικό μας αίμα, απογείωσε την αναπλαστική δυνατότητα της επιδερμίδας.

 Με μόνο μια αιμοληψία, που μπορεί εύκολα και γρήγορα να γίνει στο ιατρείο, συλλέγουμε τα αιμοπετάλια και τα εγχύουμε σε όλη την περιοχή του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Φροντίζουμε το πλουσιότερο σε αιμοπετάλια μέρος του ορού να το χρησιμοποιήσουμε στις περιοχές που πάσχουν περισσότερο και με το φτωχότερο να καλύψουμε όλη την υπόλοιπη επιφάνεια. Μ’ αυτό τον τρόπο ξεκινά η αυτοεπιδιόρθωση στα επιφανειακά στρώματα της επιδερμίδας. Προχωρώντας λίγο βαθύτερα στην περιοχή της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης από τον ινοβλάστη, ξεκινάμε την τοποθέτηση νημάτων PDO στα σημεία ανόρθωσης του προσώπου.

Χρησιμοποιούμε νήματα εμβαπτισμένα στο PRP ώστε να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του οργανισμού σε παραγωγή νέων κυττάρων. Ολοκληρώνουμε τη διαδικασία με το πέρασμα ολόκληρης της περιοχής με τη μάσκα αιμοπεταλίων και τέλος με την τοποθέτηση της αυτόλογης κρέμας που παρασκευάσαμε από τον ορό του αίματος μας. Τα αιμοπετάλια είναι πλέον γνωστό ότι είναι η κυκλοφορούσα δεξαμενή αυξητικών παραγόντων του οργανισμού. Η πολυδιοξανόνη (PDO) είναι επίσης γνωστός διεγέρτης της κολλαγονογένεσης.
Ο στόχος μου είναι η διέγερση του δέρματος σε όλα τα επίπεδα. Επιδερμίδα και χόριο. Στην επιδερμίδα δημιουργώ λάμψη, ομοιοχρωμία, σφριγηλότατα, λείανση των λεπτών ρυτίδων, αποκατάσταση του περιγράμματος, ανύψωση των ζυγωματικών, ανάδειξη των γωνιών, αποκατάσταση του ανάστροφου τριγώνου της νεότητας. Στο χόριο με τα νήματα ενεργοποιώ τον ινοβλάστη για την ανόρθωση του προσώπου μέσω της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης. Πολύ σημαντικός είναι ο σχεδιασμός της τοποθέτησης των νημάτων, ώστε η δημιουργία του νέου κολλαγόνου να δημιουργήσει υποστηρικτικές δοκούς, οι οποίες θα απαγορεύουν στη βαρύτητα να συνεχίζει το πτωτικό της έργο. Τα καλύτερα αποτελέσματα τα έχουμε όταν προηγηθεί ολοπρόσωπο BOTOX και το αυτόλογο Lifting ακολουθήσει. Συνήθως το προγραμματίζουμε τη δέκατη πέμπτη ημέρα του BOTOX μαζί με τον έλεγχο του.
Η διάρκεια ζωής ενός αυτόλογου ενέσιμου Lifting είναι από ενάμιση μέχρι δυο χρόνια. Εξαρτάται από την κατάσταση της υγείας, τις συνήθειες και τη σταθερότητα του βάρους σώματος. Ο χρόνος ανάρρωσης πρακτικά δεν υπάρχει. Μια ερυθρότητα ίσως παρατηρηθεί την ίδια και την επόμενη ημέρα, που εύκολα καλύπτεται με Make up.
Τέλος εκχυμώσεις μπορεί να παρατηρηθούν (μελανιές), οι οποίες επίσης καλύπτονται με τη χρήση μακιγιάζ. Το ενέσιμο Lifting σήμερα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι αποτελεί πλέον μια πραγματικότητα και οι αντιγηραντικοί δρόμοι έχουν πια τη δυνατότητα να πραγματοποιούν τους στόχους μας. Με την αύξηση του μέσου όρου ζωής το πρόβλημα της εικόνας μας έγινε επιτακτικότερο από ποτέ. Ένα όργανο όπως το δέρμα, εκτεθειμένο στις περιβαλλοντικές συνθήκες έπρεπε απαραίτητα να διαφυλαχτεί και να βοηθηθεί η αυτοεπιδιορθωτική του διαδικασία, ώστε να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου να προφυλάσσει και να κοσμεί τα σώματα μας.
Category
Πρὀσωπο
Περίοδος ανάρρωσης
2-3 ημέρες
Συνιστώμενοι ασθενείς
25-85 χρονών

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Copyright by Maria Kardasi 2022. All rights reserved.